Titols i resum a tot arreu
Cicle Cant Coral 2017-18
Auditori Fundació Bosch i Cardellach


Cicle Cant Coral 2017-18
Auditori Fundació Bosch i Cardellach

 
C/ Indústria, 18 – Sabadell
 

Una de les característiques singulars que presenta la nostra ciutat és la del nombre de formacions corals que existeixen al llarg i ample de la nostra geografia urbana. Algunes d’aquestes formacions són ben conegudes per la ciutadania i d’altres no tant. És precisament per donar a conèixer la importància del moviment coral sabadellenc, que Joventuts Musicals de Sabadell (JJMM) i la Fundació Bosch i Cardellach han decidit posar en marxa aquest cicle anual que ara presentem.
 
  • Dimarts 30 de Gener de 2018 a les 19,30h del vespre
CORAL LA CARENA. Director: Marc Alguersuari
CANTS AL VENT. Director : Sergi Edo 
 
  • Dimarts 13 de febrer de 2018 a les 19,30h del vespre
COR IUBILO. Director: Marc Alguersuari 
 
  • Dimarts 27 de febrer de 2018 a les 19,30h del vespre
CORAL PIAFÒNICA. Directora: Laia Pedrol. AJORNAT!!! Per indisposició de la directora.
 
  • Dimarts 6 de març de 2018 a les 19.30h del vespre
 
CORAL RESSÒ. Director: Miquel Garcia Gomà
 

 
La Coral Ressò neix el curs 2003-2004 al col·legi de les Escolàpies de Sabadell amb un grup de mares vinculades a l’escola que es reunien per cantar. El setembre del 2005 l’actual director, en Miquel Garcia, es fa càrrec de la coral i pel Concert de Nadal se li dóna oficialment el nom de Coral Ressò.
El curs 2011 es comença a treballar un nou projecte, el musical “Els Miserables”, que és prou atractiu i afavoreix que s’incorporin cantaires de diverses edats i formació, facilitant així l’assumpció de nous reptes musicals.
La coral s’enriqueix i creix tant pel potencial de la seva gent com per assolir un nombre estable de 30 a 35 cantaires.
 
Entre les obres preparades i cantades amb més il·lusió cal esmentar el concert participatiu de “El Príncep d’Egipte” amb sis grups corals i l’Orquestra de Cambra de Sabadell, la “Missa en Sol Major de Schubert” amb una altra coral i un Quartet de corda, o el medley del musical “Els Miserables”  fet diverses vegades amb acompanyament de piano i en dues ocasions amb acompanyament  de l’orquestra de la Favola School del Prat de Llobregat.
Ha realitzat concerts sobretot a Sabadell i a diverses poblacions de Catalunya.
 
La Coral Ressò es defineix com un grup divertit, acollidor, inter generacional i amb esperit participatiu. L’objectiu és gaudir cantant i fer passar una bona estona a qui els escolti. Han treballat repertoris de diversos estils i èpoques i, normalment, els solistes i instrumentistes són persones del propi cor.
 
Col·labora amb entitats sabadellenques com l’Acadèmia Catòlica amb motiu del repartiment de premis del concurs de Pessebres, amb el Col·legi de les Escolàpies en diverses ocasions, amb la Joventut de la Faràndula per enregistrar algunes cançons de la banda sonora dels Pastorets i amb l’Ajuntament de Sabadell participant diversos anys a la cantada de nadales a la Casa Duran o al Concert de Corals de cloenda de la Festa Major 2017.
 
Ha participat en concerts solidaris com els de la Fundació Quetzal, ha cantat a la modernista Colònia Güell de Santa Coloma de Cervelló i més recentment a la Bodega Coca per acomiadar l’any 2017.
Es pot seguir la seva activitat per Facebook a Coral Ressò de Sabadell




Entrada lliure
 
ORGANITZA: JOVENTUTS MUSICALS DE  SABADELL  i  FUNDACIÓ BOSCH I CARDELLACH

 

Comparteix

Activitats previstes