Conferències i altres activitats

 

A més de les Sessions acadèmiques, que s’organitzen a proposta de les seccions i/o comissions, l'activitat de la institució es complementa amb conferències, presentacions de llibres, de documentals, taules de debat, tertúlies... que, en alguns casos es porten a terme en col·laboració amb altres entitats ciutadanes com és el cas dels Cafès científics, o del cicle la Universitat Opina, o la Nit de l'art. Hem de fer esment, tanmateix, de les col·laboracions que tenim establertes amb La llar del Llibre, amb el Centre de Normalització Lingüística i amb Òmnium Cultural.

A destacar, però, que la relació més rellevant s’estableix amb Joventuts Musicals de Sabadell, amb qui compartim seu des del 2008 i amb la que compartim l’organització d’aquestes dues activitats:

  • Sessions de Didàctica musical. Tenen lloc durant el curs acadèmic a raó d’un dimarts de cada mes. L'objectiu és difondre coneixements relacionats amb el món de la música, des dels instruments, fins a estils passant per músics de referència.
  • Concerts a la Fundació. Es tracta de concerts de petit format que es programen amb la col·laboració de l'Aula de Cambra del Conservatori Professional de Sabadell

Per consultar la programació podeu clicar aquí o anar al web de  Joventuts Musicals de Sabadell. 


 

 Comparteix