Fundació Bosch i Cardellach :: Notícies

Titular notícies
Divendres 13 Juliol 2018
L'Inventari del Patrimoni Cultural Immaterial del Vallès (IPCIV) és un projecte iniciat per la Fundació Bosch i Cardellach amb la col·laboració del Centre d'Estudis de Granollers que pretén identificar, mostrar i difondre tots aquells elements del patrimoni cultural immaterial que trobem al Vallès (Oriental i Occidental).

En aquests moments, hi ha obert un procés de selecció d'un/una tècnic/a responsable de l’elaboració de les primeres fitxes de l'inventari (durada de la tasca fins desembre 2018).
 
Les persones interessades caldrà que facin arribar un breu currículum així com una carta de motivació a secretaria@fbc.cat fins el dia 25 de juliol de 2018.

Veure l'oferta

Dilluns 9 Juliol 2018
Presentat públicament el cicle d'activitats "Sabadell i la Gran Guerra" aquest passat dijous 5 de juliol saló del Teatre Principal, en un acte que va cloure amb la presentació del llibre Sub lege pugnamus. De la Gran Guerra a les grans dades, de Pompeu Casanovas. 

Dilluns 25 Juny 2018
El guanyador del primer premi de la 17ena edició del Premi Montserrat Miró i Marimon als treballs de recerca de batxillerat ha estat Oriol Visa pel treball: Sensors intel·ligents basats en polímers. Disseny d’una cadira intel·ligent, de l'Escola Pia de Sabadell. 
 

Dimecres 13 Juny 2018
Inaugurada l'exposició dedicada als 75 anys de la Fundació Bosch i Cardellach. Es podrà visitar fins el 19 de juny.

Dimarts 12 Juny 2018
Durant els propers 29 i 30 de juny, la Fundació Bosch i Cardellach participarà a la cinquena edició de la Jornada Cultura i recerca en el territori, organitzada per l'Institut Ramon Muntaner a Móra la Nova. 

Feed RSS de notícies

Comparteix