Titols i resum a tot arreu
El dijous 1 de juny a les 7 de la tarda tindrà lloc la taula rodona titulada Situació i perspectives socioeconòmiques del Vallès. Amb les intervencions d’Andrea Canelo, regidora de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Granollers, de Miquel Sàmper, tinent d’alcalde de Desenvolupament econòmic, indústria i ocupació de l’Ajuntament de Terrassa i d’Eduard Navarro, regidor de Treball i Empresa de l’Ajuntament de Sabadell. Organitza la Secció d’Economia i Ciències Socials. 

Eduard Navarro García
Nascut a Sabadell el 1987, actualment Regidor de Treball i Empresa i Regidor del Districte 6, escollit a la candidatura Unitat pel Canvi a les eleccions municipals del maig 2015.
Va estudiar la llicenciatura en Dret a la UAB, sent emprenedor i treballant al seu propi despatx – assesoria jurídica al 2013.
Participant actiu al moviment estudiantil a la UAB, actualment es membre de la dirección local i nacional d'Esquerra Unida i Alternativa.
 
Andrea Canelo Matito

Nascuda a Granollers al 1978. És diplomada en relacions laborals per la UAB i tècnic superior de prevenció de riscos laborals en les especialitats de seguretat, higiene, ergonomia i psicosociologia aplicada. Ha treballat en diferents empreses privades del sector de la prevenció i en l'actualitat en el servei de prevenció de l'Hospital de Granollers. Consellera comarcal entre el 2011 i el 2015 i regidora de promoció econòmica de l'Ajuntament de Granollers des del 2007.

Miquel Sàmper Rodríguez
Advocat, Llicenciat en Dret i en Ciències Polítiques i de l’Administració. Des de 2015  és el Tinent d’Alcalde de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic, Indústria i Ocupació i portaveu del grup Municipal del PDeCAT a l’Ajuntament de Terrassa.
Va ser Degà del Col·legi d’Advocats de Terrassa des de Desembre de 2006 fins a desembre de 2014,  President del Consell de l’advocacia Catalana els anys 2013 i 2014 i adjunt a la presidència del Consell General de l’advocacia Espanyola des del 2008 al 2014.


 

Comparteix

Activitats previstes