Titols i resum a tot arreu

Fem + Matemàtiques 2024

8ena edició

La Fundació Bosch i Cardellach, amb la voluntat de promoure el gust i l'interès per les matemàtiques entre l'alumnat de secundària, ha decidit convocar novament el concurs Fem + Matemàtiques adreçat als nois i noies de segon curs d'ensenyament secundari obligatori de Sabadell. (veure bases)
Amb l'objectiu que els alumnes s'adonin que les matemàtiques estan presents a tot arreu, i en moltes de les activitats humanes, s'organitza una jornada matemàtica en un espai emblemàtic de la ciutat. D'aquesta manera es vol oferir a l'alumnat participant una oportunitat per gaudir fent matemàtiques junts i alhora contribuir a que coneguin una mica més la ciutat i la seva història. (veure més informació)

El dijous 11 d'abril tindrà lloc la 8ena edició del Fem + Matemàtiques, la qual se centrarà a l'entorn del Mercat Central de Sabadell. El concurs compta amb la col·laboració de l'ABEAM (Associació de Barcelona per a l’Estudi i l’Aprenentatge de les Matemàtiques), el Mercat Central de Sabadell i el programa Ciutat i Escola, a més del suport de Codelearn S.L i La Llar del Llibre.  

Durant el matí els diferents grups d'alumnes dels instituts participants gaudiran d'una visita guiada pel Mercat Central i, seguidament, realitzaran diverses proves matemàtiques. A les 18h, l'arquitecte Josep Llobet realitzarà la conferència "La matemàtica i la forma en l'arquitectura" al Casal Pere Quart, acte obert a totes les persones interessades i que finalitzarà amb el veredicte del Jurat i posterior entrega de premis i diplomes. (veure cartell)


 

Comparteix

Activitats previstes