Titols i resum a tot arreu

Anton Bruckner


Entrevista oberta a càrrec d’Albert Ferrer i Jordi Mora sobre el compositor Anton Bruckner

Enguany es commemora el segon centenari del naixement del compositor alemany Anton Bruckner (1824-1896). D’aquí que en el decurs de la conversa, el director Jordi Mora i el musicògraf i historiador de l'art Albert Ferrer, ens parlaran d’ell i de la seva obra. També repassaran la que serà la 35na trobada de l’Orquestra Simfònica Segle XXI que en aquesta ocasió té el repte de treballar dues de les més grans obres de Bruckner: la Simfonia n. 6 en la major WAB 106 i el Te Deum (simfònicocoral) WAB 45.

L’Orquestra Simfònica Segle XXI és un projecte acadèmic, que lidera el mestre Jordi Mora, que fa possible que durant una setmana de treball intens, músics joves i veterans arribats  d’arreu intercanvien tècnica i coneixements mentre preparen la interpretació d’una obra d’un dels grans compositors. El resultat d’aquest treball s’acaba plasmant en diversos concerts, un dels quals tindrà per marc el Teatre Municipal La Faràndula.

Com a cloenda de la conversa entre Jordi Mora i Albert Ferrer, el Quartet Calders, acompanyats d’una viola convidada, interpretaran l’Adagio del quintet per a cordes d’Anton Bruckner. (veure cartell)


Dia: divendres 7 de juny de 2024
Hora: 19h
Lloc: seu de la Fundació Bosch i Cardellach
Preu: gratuït


Comparteix

Activitats previstes