Notícies :: Comunicat

Titular notícies

Comunicat

Dijous 21 Setembre 2017


La Junta Directiva de la Fundació Bosch i Cardellach, davant dels fets ocorreguts en les últimes hores a Barcelona, a Sabadell i d’altres poblacions catalanes, manifesta:
 


El rebuig a les darreres actuacions del Govern espanyol, tant directament, com a través de la fiscalia i de les forces de seguretat contra les institucions catalanes i les persones que la representen, amb la vulneració dels drets i les garanties més fonamentals en democràcia.
 
Creiem que aquesta manera d’actuar arbitrària i contraproduent ha de ser substituïda pel diàleg i la convivència, respectant els principis bàsics de la democràcia.
 
Donem el nostre suport a la Generalitat de Catalunya i als seus representants i a l’alcade de Sabadell i president de la Fundació Bosch i Cardellach, el sr. Maties Serracant, i a la institució municipal en aquests difícils moments.
 
Fem una crida a la ciutadania i al món associatiu en uns moments complicats per a la societat catalana en l’exercici legítim del dret a decidir dins una societat plural.
 
I demanem al Govern de l’Estat espanyol que restitueixi els drets i les llibertats vulnerats.


Sabadell, 21 de setembre de 2017

Últimes Notícies

Comparteix