Titols i resum a tot arreu
El proper dijous 15 d'octubre tindrà lloc la conferència Edifici ICTA-ICP. Una resposta als reptes de la sostenibilitat, a càrrec de Roger Tudó, arquitecte. Organitza la Secció de Territori i Espai Urbà. 


 

 
L'edifici ICTA-UAB, una construcció emblemàtica.
Situat a l’entrada sud del Campus de la UAB, la seu de l´ICTA-ICP té una superfície d’uns 9.400 metres quadrats distribuïts en 6 plantes, quatre de les quals són de despatxos, laboratoris i espais comuns, una correspon a aparcament, una a diversos magatzems, entre ells un gran magatzem de fòssils i una planta coberta habilitada com a hivernacle. Ha costat uns 8 milions d’euros i ha estat cofinançat per un programa operatiu FEDER (Fons Europeu de Desenvolupament Regional) de Catalunya 2007-2013 i pel Ministerio de Economía y Competitividad.

L´edifici ha estat dissenyat amb els criteris de sostenibilitat més exigents amb una clara aposta per la sostenibilitat, tant pel que fa al consum d’energia i d’aigua en el seu funcionament com en els materials emprats per a la seva construcció. Dissenyat per dos equips d’arquitectes, dataAE i H Arquitectes, té atorgat la qualificació LEED (Leadership in Energy < Environmental Design) GOLD pel USBGC (U.S. Green Building Council) amb una puntuació de 73 punts, una certificació de compromís ambiental amb estàndards internacionals.
 
Més informació:
ICTA

HARQUITECTES


Roger Tudó Galí (Terrassa, 6-4-1973) 
1995. Obté una beca per a estudiar a la Universitat de Texas.
1999. Arquitecte per l’ETSA del Vallès
2000. Soci fundador d’HARQUITECTES
2004-09. Exerceix com a professor de construcció a l’ETSA de La Salle de Barcelona.
2009-. Exerceix com a professor associat del departament de construcció de l’ETSA Vallès (UPC).
2013-14. Professor convidat a la ‘UMEA UNIVERSITET School of Architecture’, Umea, Suècia







 

Comparteix

Activitats previstes