Titols i resum a tot arreu
El proper dimecres 1 de juliol tindrà lloc la 1a sessió de la quarta edició del cicle La ciència vista en pantalla. Projectarem la pel·lícula Els crims d'Òxford. Posteriorment hi haurà una tertúlia en relació al tema Les matemàtiques i el desxifrat de codis. Introducció a càrrec de Juan Jesús Donaire, professor del departament de matemàtiques de la UAB. Organitza la Secció de Ciència i Tecnologia.


 
Aquest juliol 2015 continuem un any més amb el cicle de cinema i ciència a la Fundació.  El tema d'aquesta primera sessió és Les matemàtiques i el desxifrat de codis. Introduirà el tema i proposarà preguntes de debat el Sr. Juan Jesús Donaire, professor del departament de matemàtiques de la UAB. Organitza la Secció de Ciència i Tecnologia.

L'activitat començarà amb una introducció a càrrec del Sr. Donaire, posteriorment es projectarà la pel·lícula i a les 9.30h tindrà lloc a la terrassa la tertúlia i debat amb preguntes que proposarà també Juan Jesús Donaire. Atès el format de l'acte es prega confirmar assistència.

 

 

Els crims d'Òxford


SINOPSI: 
Un jove americà que estudia a Òxford descobreix el cos sense vida de la propietària del seu pis, una dona que en la seva joventut havia format part de l'equip que va desxifrar el Codi Enigma de la Segona Guerra Mundial (1939-1945). Poc després, un professor de lògica de la universitat rep una nota en la qual s'adverteix que aquest és el primer d'una sèrie d'assassinats. L'estudiant i el professor decideixen investigar el cas, utilitzant codis matemàtics, per trobar el patró que segueix aquest assassí en sèrie. Basada en el llibre "Oxford *Murders" (Crims Imperceptibles), de Guillermo Martínez.

Any: 2008
Duració: 110 min.
Director: Àlex de la Iglesia
Repartiment: Elijah Wood, John Hurt, Leonor Watling, Julie Cox, Burn Gorman, Anna Massey,Jim Carter, Dominique Pinon.

 

 
 

Amb el suport de 

Comparteix

Activitats previstes