Titols i resum a tot arreu

ESTEM VOLTATS DE LECTORS

Club de lectura de la Fundació Bosch i Cardellach

 

III. TEATRE

 
Passats els dos primers Clubs de Lectura de la Fundació, dedicats a la poesia (conduït per Jaume Aulet, professor de Literatura Catalana a la UAB) i a la novel·la (conduït per Maria Campillo, professora de Literatura Catalana Contemporània a la UAB), els propers mesos d'octubre, novembre i desembre tindrà lloc el tercer club, que dedicarem al teatre i que serà conduït per Sergi Belbel, autor, traductor i director de teatre; alhora, com a director teatral, ha portat a l'escena les tres obres del Club de lectura. Per tant, ens ajudarà a entendre l'obra teatral com a literatura i com a representació escènica.

Les sessions tindran lloc a la seu de la Fundació els dijous 5 d'octubre, 16 de novembre i 14 de desembre de 19h a 20:30h i comporta la lectura prèvia de l'obra.
Tots els membres de la Fundació tenen l'entrada lliure, així com també els menors de 30 anys. Per la resta d'assistents, caldrà realitzar un pagament de 5€ per sessió. És necessari inscriure'ssecretaria@fbc.cat o bé telefonant al 93.725.85.64.
 

Tres obres clàssiques del teatre català contemporani


LECTURES:
 
ÀNGEL GUIMERÀ, La filla del mar (1899): dijous, 5 d'octubre de 2023
JOSEP MARIA BENET I JORNET, Desig (1991): dijous, 16 de novembre de 2023
SERGI BELBEL, Forasters (Melodrama familiar en dos temps) (2004): NOVA DATA dijous, 11 de gener de 2024 
 


Comparteix

Activitats previstes