Titols i resum a tot arreu

CINEMA  A  LA  FUNDACIÓ
Una mirada social aquí i arreu
 
La Fundació Bosch i Cardellach, amb la col·laboració dels Cinemes Imperial, inicia, aquest novembre, uns petits cicles trimestrals –d’entre 4 i 6 sessions-, que pretenen establir un diàleg entre el cinema i l’enorme diversitat del món que ens envolta: les diferències socials, la història de què ens nodrim, la ciència, la literatura, l’art, l’esport...No volem que el cinema sigui el mitjà de què ens servim per explicar aquests esdeveniments, sinó analitzar com s’hi enfronta i com ens en dona una nova visió. Els cicles es faran habitualment als mesos de novembre, febrer i maig. 

Veure programa

Recordem que les dues últimes sessions són:

-Dimecres dia 23 de novembre, a les 19:30h a l'Espai Cultura: Ladri di biciclette (1948, Ladrón de bicicletas) de Vittorio De Sica.

-Dimecres dia 30 de novembre, a les 19:30h al Cinemes Imperial: Bacheha-Ye aseman (1997, Los niños del cielo) de Majid Majidi.

Informació important: els recordem que aquests visionats són gratuïts pels membres de la Fundació Bosch i Cardellach així com pels menors de 30 anys. Preu entrada pel públic general: 5€ per sessió.
 


Comparteix

Activitats previstes