Titols i resum a tot arreu
Benvolgudes i benvolguts,
Aquest any, el curs d’història del Vallès porta com a títol:  “L’evolució del Transport en el Vallès. (s. XIX i XX)". En tractar-se d’aquest tema, l’hem estat treballant entre dues seccions, la secció d’Història i la secció de Territori. Hem preparat el curs de forma que es faci un recorregut pel passat, pel present i també com es veu el futur, centrant-se cada sessió en un tema diferent: començarem pels antics camins, continuarem per les carreteres i autopistes, el tren a vapor, el tren elèctric, l’aeròdrom i també conversarem amb els representants de dues de les empreses més importants de transport avui. Us convidem a participar-hi. Us adjuntem el programa. veure programa

El curs es farà els dimecres a les 19h a la seu de la Fundació. Començarà el dimecres dia 19 d’octubre i acabarà el dimecres 30 de novembre.

Com ja es habitual, per aquells membres de la Fundació que vulguin assistir a les  7 sessions, el preu serà de 21€. Si es vol assistir a determinades sessions, cadascuna costarà 3€.  

Per aquelles persones, que no essent membres de la Fundació, vulguin assistir al curs sencer, el preu és de 35€. En el cas que només es vulgui assistir a determinades sessions, el preu és de 5€ per sessió.  

Per a més informació  trucar al  93 725 85 64 o secretaria@fbc.cat .

Esteve Canyameres Ramoneda, secció d’Història
Cesc Camps Palou, secció de Territori


 

Comparteix

Activitats previstes