Titols i resum a tot arreu
Dimarts 16 de juliol tindrà lloc la 2a sessió del cicle La ciència vista en pantalla amb la projecció de la pel·lícula GATTACA. Introducció a càrrec de Pere Renom, biòleg i reporter de TV3, i de Glòria Macià, estudiant d'enginyeria biomèdica a la UPF. 


Aquest més de juliol continuem amb el cicle de cinema i ciència que vam començar el passat mes de setembre.  El tema d'aquesta segona sessió és la genètica; comptarem amb les intervencions de Pere Renom, biòleg i reporter de TV3 i de Glòria Macià, estudiant d'enginyeria biomèdica a la UPC. Organitza la Secció de Ciència i Tecnologia.

L'acte començarà amb una introducció de la temàtica, posteriorment es projectarà la pel·lícula i a les 9 es servirà un sopar fred per acompanyar la tertúlia i debat amb preguntes proposades per Pere Renom. Atès el format de l'acte es prega confirmar assistència.


GATTACA

SINOPSI: Ambientada en una societat futura, en la qual la major part dels nens són concebuts in vitro i amb tècniques de selecció genètica. Vincent (Ethan Hawke), un dels últims nens concebuts de manera natural, neix amb una deficiència cardíaca i no li auguren més de trenta anys de vida. Se li considera un invàlid i, com a tal, està condemnat a realitzar els treballs més desagradables. El seu germà Anton, en canvi, ha rebut una esplèndida herència genètica que li garanteix múltiples oportunitats. Des de nen, Vincent somia amb viatjar a l'espai, però sap molt bé que mai serà seleccionat. Durant anys exerceix tota classe de treballs fins que un dia coneix a un home que li proporciona la clau per formar part de l'elit: suplantar a Jerome (Jude Law), un esportista que es va quedar paralític per culpa d'un accident. D'aquesta manera, Vincent ingressa en la Corporació Gattaca, una indústria aeroespacial, que ho selecciona per realitzar una missió en Tità. Tot anirà bé, gràcies a l'ajuda de Jerome, fins que el director del projecte és assassinat i la consegüent recerca posa en perill els plans de Vincent.




La Familia Renom. Què qui com?

Amb el suport de 


Comparteix

Activitats previstes