Titular notícies

Montserrat Casals. Escrit sobre Joan Sales

Dilluns 25 Maig 2015

En homenatge a Montserrat Casals, membre de la nostra ​institució traspassada el passat 16 de maig​, publiquem a continuació el document que ​ella ​ens va ​confiar en acabar la conferència que pronuncià el febrer de 2012 a la seu de la Fundació sota el títol Joan Sales i Vallès: literatura i política.

 
Aquest escrit, que formava part de la investigació sobre la biografia de Joan Sales que ha quedat inacabada, ​va donar lloc a​l Quadern d’Arxiu 110​; un Quadern que ​es complementava amb un altre​​ escrit ​(el de Montserrat Bacardí Joan Oliver, traductor de contraband i retraductor de circumstàncies​) i que podeu adquirir a la ​nostra ​seu​. 

A més a més podeu veure l'enregistrament de la conferència completa en el següent vídeo. 

Últimes Notícies