Titols i resum a tot arreu
Durant el proper mes de maig tindran lloc una sèrie d'activitats entorn a la figura d'Alfons Borrell i Palazón (Barcelona, 1931 - Sabadell, 2020).
Organitza la Secció d'Arts i Lletres. 
 
Data: 04/05/2022
Hora: 19 : 00
Localització: Auditori 1 de l'Espai Cultura
Contacte: secretaria@fbc.cat
Cost: Gratuït
Detalls: Llegir més...
El proper mes de maig, la Secció d’Arts i Lletres organitza el cicle "Temps de barbàrie (ahir, avui?)".
Data: 05/05/2022
Hora: 19 : 00
Localització: Seu de la Fundació Bosch i Cardellach
Contacte: secretaria@fbc.cat
Cost: Gratuït
Detalls: Llegir més...
La Secció d’Arts i Lletres us vol convidar a la visita exclusiva de l’exposició “Fora de camp” d’Isidre Manils al museu Can Framis de la Fundació Vila Casas (carrer Roc Boronat, 116 de Barcelona).
Data: 07/05/2022
Hora: 11 : 00
Detalls: Llegir més...
El dimarts 10 de maig a les 7 de la tarda tindrà lloc la conferència Dret a l’alimentació. Un Dret assolit?. Propostes, a càrrec de Marta Llobet Estany, docent i membre de l’Equip de Recerca sobre alimentació en contextos vulnerables de l’Escola de Treball Social de la Universitat de Barcelona, i de Mercè Darnell Viaña, Treballadora Social i responsable del Programa de Necessitats Bàsiques  de Càritas Diocesana de Barcelona.

Unes 1700 famílies rebent ajut d’aliments en espècie a Sabadell. Són famílies en situació de precarietat econòmica i amb dificultats per garantir una alimentació adequada. 

(Veure invitació)

Organitza la Secció de Persones i Comunitat.
Col·labora:



Data: 10/05/2022
Hora: 19 : 00
Localització: Seu de la Fundació
Els castells de Barberà. Noves troballles sobre l'origen de Barberà del Vallès

El dimecres 11 de maig a les 7 de la tarda tindrà lloc la conferència Els castells de Barberà. Noves troballes sobre l'origen de Barberà del Vallès, a càrrec de Marc Estapé Solernou, qui ha dedicat més de 8 anys a la recerca dels origens de Barberà del Vallès, dels seus castells i dels seus masos. 

Vàries troballes a diferents arxius catalans aporten novetats significatives que reescriuen la història medieval de Barberà del Vallès. Es mostraran els diferents castells i cases fortes que s'han documentat així com les nissagues senyorials que els posseïen.

(Veure invitació)

Organitza la Secció d'Història i Arqueologia



 
El dimarts 17 de maig tindrà lloc una nova sessió dels Cafès científics a Sabadell, amb una xerrada-col·loqui titulada Podem fer-nos invisibles? Com sempre, a les 7 de la tarda al bar de la UUES (c/ de la Salut 14-16, Sabadell) i en streaming al següent enllaç: https://meet.jit.si/CafesCientificsSBD2021.
Data: 17/05/2022
Hora: 19 : 00
Localització: Unió Excursionista de Sabadell
Contacte: secretaria@fbc.cat
Cost: Gratuït
Detalls: Llegir més...