Si no visualitza be aquest correu, faci click aquí

Núm. 114 - Desembre 2018

Destaquem

La reescriptura dels gens, el tema de la Ciència per Nadal d'aquest any

Projecte que neix amb la voluntat de familiaritzar els ciutadans amb els mètodes que fa servir la ciència per adquirir coneixement. Compta amb la col·laboració dels estudiants i professors de centres educatius de la ciutat i està obert a tota la ciutadania. El Dr. Antoni Granell Richart professor de recerca al CSIC, serà el ponent d'aquesta edició. L'acte tindrà lloc el 19 de desembre a la tarda (+ info) 

                                       
 

Activitats

13 de desembre, a 2/4 de 7 al Gremi de Fabricants

Conferència Les vagues a Sabadell durant els anys de la Primera Guerra Mundial (1914-1918), a càrrec de Rafael Luque. Organitza la Secció d'Història i Arqueologia. Dins dels actes del cicle Sabadell i la Gran Guerra. Veure invitació (+ info)

19 de desembre, a 2/4 de 7 a l'Auditori 3 de l'Espai Cultura

Acte Ciència per Nadal a Sabadell. Organitza la Secció de Ciència i Tecnologia amb el suport de l'Ajuntament de Sabadell i la Fundació Antiga Caixa Sabadell 1859. Veure invitació (+ info)


Altres informacions

L'Abans Sabadell. Recull gràfic. 1864-1968 ja disponible

La Fundació Bosch i Cardellach i l’editorial Efadós han treballat en la producció d’un llibre que recull una part de la història local. Ho fa a partir del llegat fotogràfic de la ciutat que hem estat recuperant i dels textos d’historiadors i experts que el complementen.  

(+ info)

Altres activitats del cicle Sabadell i la Gran Guerra

  • 11 de desembre a les 7 de la tarda (Museu d'Art de Sabadell). Conferència L’art sabadellenc als anys de la Gran Guerra, a càrrec de Rossend Lozano Moya. Organitza: Ajuntament de Sabadell.


 
    
 
 
Carrer d'en Font, 1-25.  08201  Sabadell.  Tel: 937258564
Powered by Iwith.org