Si no visualitza be aquest correu, faci click aquí

Num. 110 - Octubre 2018

Destaquem

La Fundació té nova adreça

La nova seu de la Fundació es troba al carrer d'En Font, 1-25. L'entrada als actes es farà pel carrer d'En Font, 25. Les activitats que tinguin lloc a la nova seu començaran, si no s'indica el contrari, a 2/4 de 7 de la tarda.
El nou horari d'atenció al públic és: De dilluns a dijous, de 10 a 14 h i de 16 a 20.30 h. Divendres de 10 a 14 h. 
 

Inauguració del Curs d'Història del Vallès

El proper dimecres 17 d'octubre a les 7 de la tarda, al Monestir de Sant Cugat, conferència inaugural del Curs d'Història del Vallès "De l'Edat Mitjana a la Moderna", a càrrec de José Enrique Ruiz-Domènec.
L'entrada és lliure. Veure programa (+ info
 
 

Activitats

17 d'octubre, a les 7

Ponència inaugural del Curs d'Història del Vallès 'De l'Edat Mitjana a la Moderna', a càrrec de l'historiador José Enrique Ruiz-Domènec. L'acte tindrà lloc al Monestir de Sant Cugat. Veure programa (+ info)

18 d'octubre, a 2/4 de 7

Conferència La gestió de l’aigua a Catalunya: els problemes cabdals, a càrrec d'Antoni Freixes, Doctor en Ciències de la Terra. Organitza la Secció de Ciència i Tecnologia. Veure invitació  (+ info)

24 d'octubre, a 2/4 de 7

Primera sessió del Curs d'Història del Vallès: De l'Edat Mitjana a la Moderna. Ponències a càrrec de Josep Alavedra i Domènec Miquel. Organitza la Secció d'Història i Arqueologia. Inscripcions a la Secretaria de la Fundació o mitjançant el següent formulari. (+ info)

25 d'octubre, a 2/4 de 7

Conferència Els aqüífers càrstics dels Pirineus de Catalunya: interès estratègic i sostenibilitat, a càrrec d'Antoni Freixes, Doctor en Ciències de la Terra. Organitza la Secció de Cìencia i Tecnologia. Veure invitació (+ info

27 d'octubre

Excursió als contraforts de la serra del Cadí: naixement del riu Bastareny. Organitza la Secció de Ciència i Tecnologia. Aforament limitat, imprescindible inscripció prèvia. Contacteu amb la Fundació. 

29 d'octubre, a 2/4 de 7

Segona sessió del Curs d'Història del Vallès: De l'Edat Mitjana a la Moderna. Ponències a càrrec de Miquel Sánchez i Montserrat Millàs. Organitza la Secció d'Història i Arqueologia. Inscripcions a la Secretaria de la Fundació o mitjançant el següent formulari. (+ info)

31 d'octubre, a 2/4 de 7

Tercera sessió del Curs d'Història del Vallès: De l'Edat Mitjana a la Moderna. Ponències a càrrec de Diego Sola i Mercè Argemí. Organitza la Secció d'Història i Arqueologia. Inscripcions a la Secretaria de la Fundació o mitjançant el següent formulari. (+ info)


Altres informacions

Memorial Companys

  • 15 d'octubre a les 7 del vespre a la masia de Can Rull. Acte institucional al monòlit de Lluís Companys.
  • ​17 d'octubre a les 7 del vespre al Círcol Republicà Federal (c. de Narcís Giralt, 40) Visita guiada
  • 18 d'octubre a les 7 del vespre a la Biblioteca de Ponent. Carme Ballester, molt més que la Sra. Companys, a càrrec d'Oriol Dueñas.

IV Trobada d'Entitats d'Estudis del Vallès

El dissabte 20 d'octubre, a Castellar del Vallès, tindrà lloc la propera trobada d'entitats d'estudis del Vallès, la qual se centrarà en el Patrimoni Cultural Immaterial del Vallès.
 
(Veure fulletó).

Propers actes del cicle 'Sabadell i la Gran Guerra'

El dijous 25 d'octubre continuen els actes del cicle sobre la Gran Guerra. El Cineclub organitza dues projeccions (a les 8 i a 2/4 d'11 del vespre) del film Senderos de Gloria. Als Cinemes Imperial ​(plaça de l’Imperial, 4).
El dimarts 30 d'octubre, Joventuts Musicals organitza una Didàctica Musical titulada  La música i la Gran Guerra, a càrrec de Josep Maria Serracant. Al c. d'en Font 1-25 a les 7 de la tarda. (Veure invitació)

(+ info) 
    
 
 
Carrer d'En Font, 1-25.  08201  Sabadell.  Tel: 937258564
Powered by Iwith.org