Si no visualitza be aquest correu, faci click aquí

Núm. 118 - Febrer 2019

Destaquem

Nova publicació al Dipòsit Digital de la UAB

La Fundació Bosch i Cardellach ja té una nova publicació en accés obert a través de la plataforma Dipòsit Digital de documents de la UAB. Des d'avui mateix, hom pot consultar online el recull de les ponències del curs d'història de l'any 2017, titulat El Vallès. Festa, cultura popular i patrimoni cultural immaterial (+ info)

                             

 

L'accés a l'habitatge a la propera sessió del Fòrum Idees Sabadell

És la nova proposta de la Secció de Territori i Espai Urbà de la Fundació per centrar la segona sessió del Fòrum Idees Sabadell que s'inaugurà el passat 24 de gener. En aquesta propera sessió, l'arquitecte i membre de l'ADENC i de la CCQC, Manel Larrosa, ens parlarà sobre les noves formes d'accés a l'habitatge i la proposta de Sabadell 5000. (+ info) 
 
 

Activitats

19 de febrer, a 2/4 de 8

Didàctica musical. Erich Korngold, el nen prodigi que va seduir Hollywood, a càrrec d'Elio Ronco. Organitza Joventuts Musicals de Sabadell conjuntament amb la Fundació Bosch i Cardellach. Veure invitació (+ info)
 

21 de febrer, a les 7 de la tarda

Segona sessió del Fòrum Idees Sabadell. Noves formes d’accés a l’habitatge: Sabadell 5000, a càrrec de Manel Larrosa. Organitza la Secció de Territori i Espai Urbà. Veure invitació  (+ info)
 

6 de març, a les 7 de la tarda

Conferència Una mirada a Sabadell a través dels nois i noies de l’ESO: condicions socials, aspiracions i oportunitats, a càrrec de Sílvia Carrasco. Organitza la Secció d'Economia i Ciències Socials. Veure invitació (+ info)

 

20 de març, a les 7 de la tarda

Taula rodona Els pastorets a Sabadell, un Patrimoni Cultural Immaterial del Vallès. Amb la participació de Jordi Cascales, Jaume Pont, Salvador Peig, Salvador Fité, Xavier Busquets i Josep Alavedra. Durant l'acte, tindrà lloc la presentació del vídeo de la fitxa Pastorets de l'Inventari del Patrimoni Cultural Immaterial del Vallès.  Veure invitació (+ info)

 

Altres informacions

Nova edició dels Cafès Científics a Sabadell

Aquest mes de febrer comença la nova edició dels Cafès científics a Sabadell. Com sempre, les sessions dels Cafès Científics se celebren un dimarts al mes, a les 7 de la tarda, a la Unió Excursionista de Sabadell (c/ De la Salut 14-16 Sabadell). Les xerrades són gratuïtes i l’aforament és limitat. La primera sessió tindrà lloc el proper dimarts 19 de febrer. (+ info)


 
    
 
 
Carrer Indústria, 18, baixos.  08202  Sabadell.  Tel: 937258564
Powered by Iwith.org