Si no visualitza be aquest correu, faci click aquí

Núm. 126 - Juny 2019

Destaquem

Exposició Aureli Capmany. La dansa i l’Esbart Català de Dansaires

De l'1 de juliol al 30 de setembre es podrà visitar, al vestíbul de la Fundació Bosch i Cardellach, una exposició produïda per l'Esbart Català de Dansaires sobre la figura d'Aureli Capmany i la seva vinculació amb la dansa catalana. (+ info)
   


               


 

La Fundació a les xarxes socials

Recordeu que podeu seguir la Fundació Bosch i Cardellach a Twitter i a FacebookEstareu al dia de totes les nostres activitats i de les últimes notícies. 
 
 

Activitats

19 de juny, a les 6

Lliurament del premi Montserrat Miró i Marimon 18a edició. SOrganitzen l'Ajuntament de Sabadell, el Centre de Recursos Pedagògics del Vallès Occidental I i la Fundació Bosch i Cardellach. (+ info)
 

25 de juny, a les 7

Presentació del llibre Sabadell, ciutat fletxada. Una mirada a favor d'un nou municipalisme, de Manel Larrosa Padró. Organitza la Secció de Territori i Espai Urbà. Veure invitació  (+ info)
 

10 de juliol, a les 7

1a sessió del cicle La Ciència vista en pantalla. Projecció de Clara Immerwahr. Tertúlia i debat amb Joan Suades, Catedràtic de Química Inorgànica de la UAB. Organitza la Secció de Ciència i Tecnologia. Cal fer reserva prèvia (+ info)
 

24 de juliol, a les 7

2a sessió del cicle La Ciència vista en pantalla. Projecció de La tragedia de Louis Pasteur. Tertúlia i debat amb Dionisia Fontanals, Cap de secció de Microbiologia en UDIAT Centre Diagnòstic (Corporació Sanitària Parc Taulí). Organitza la Secció de Ciència i Tecnologia. Cal fer reserva prèvia (+ info)

 

Altres informacions

Cafès científics a Sabadell

El dimarts 18 de juny, a les 7 de la tarda a la Seu de la UES, nova sessió dels Cafès Científics a Sabadell: Consells per a viatjar i no emmalaltir, a càrrec de Bernat Font, metge internista. Organitza l'Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i Balears. Filial del Vallès Occidental. (+ info)  

 
 

    
 
 
Carrer Indústria, 18, baixos.  08202  Sabadell.  Tel: 937258564
Powered by Iwith.org