Notícies :: Guanyadors de la 3a edició de Fem + Matemàtiques a Sabadell

Titular notícies

Guanyadors de la 3a edició de Fem + Matemàtiques a Sabadell

Dimecres 15 Abril 2015

La tercerca edició de la jornada matemàtica es va celebrar el 15 d'abril a la Plaça Sant Roc amb diferents proves a l'Església de Sant Fèlix, a la plaça i a la Sala de Plens de l'Ajuntament. Els guanyadors van ser Martina Cívico, Judith Ugas i Jordi Hanganu, del CE Ramar 2. (+ info)
 

 
Fem Matemàtiques a Sabadell s’organitza en col·laboració amb l’ABEAM (Associació de Barcelona per a l’Estudi i l’Aprenentatge de les Matemàtiques) membre de FEMCAT (Federació d'Entitats per a l'Ensenyament de les Matemàtiques de Catalunya). L’ABEAM és responsable de FEM MATEMÀTIQUES, activitat que té la finalitat de contribuir a desenvolupar la competència matemàtica i que s’organitza en forma de concurs adreçat a nois i noies de sisè curs de primària i de primer i segon d’ESO de Catalunya, a l’àmbit de Catalunya.

Fem Més Matemàtiques a Sabadell 2015 es va dur a terme el 15 d'abril a la Plaça Sant Roc i a l'Ajuntament amb la participació de 38 alumnes del :
Centre d’Estudis Ramar 2, Escola Pia, IES Joan Oliver, IES Pau Vila, IES Les Termes, i IES VallèsEl mateix dia, a les 6 de la tarda, es va realitzar l'entrega de premis i el lliurament de certificats als participants, juntament amb la conferència A ciutat, cercle quadrat, a càrrec del Sr. Miquel Albertí Palmer, professor de matemàtiques de l'IES Vallès i col·laborador del Departament de Didàctica de la Matemàtica i de les Ciències Experimentals de la UAB.


 
                                                                                                                                                              
 

Últimes Notícies

Comparteix