Titols i resum a tot arreu
El dijous 1 de juny a les 7 de la tarda tindrà lloc la taula rodona titulada Situació i perspectives socioeconòmiques del Vallès. Amb les intervencions d’Andrea Canelo, regidora de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Granollers, de Miquel Sàmper, tinent d’alcalde de Desenvolupament econòmic, indústria i ocupació de l’Ajuntament de Terrassa i d’Eduard Navarro, regidor de Treball i Empresa de l’Ajuntament de Sabadell. Organitza la Secció d’Economia i Ciències Socials. 
Data: 01/06/2017
Hora: 19 : 00
Localització: Seu de la Fundació Bosch i Cardellach
Cost: Gratuït
Detalls: Llegir més...
El proper dijous 8 de juny acollim la inauguració del Festival Sabadell Festa i Tradició. Amb Josep Bargalló Valls, historiador de la cultura popular, que ens presentarà la xerrada "De la cultura popular al patrimoni immaterial". Acte organitzat en col·laboració amb Federació Sabadell Cultura.  Cartell del Festival.
Data: 08/06/2017
Hora: 19 : 00
Localització: Seu de la Fundació
Cost: Gratuït
Detalls: Llegir més...
Presentació del llibre titulat Mariquita Tennant (Pagès Editors). De Lluís Barbé Duran. Amb les intervencions de l'autor Lluís Barbé, professor emèrit de la UAB i dels economistes Esteve Renom Pulit i Ramon Gràcia Vallès, membres numeraris de la Fundació. Organitza la Secció d’Arts i Lletres.
 
Data: 13/06/2017
Hora: 19 : 00
Localització: Llar del llibre
Cost: Gratuït
Detalls: Llegir més...
El proper dimarts 13 de juny a les 7 a la Fundació tindrà lloc la taula rodona Les desigualtats socials a Barcelona i àrea metropolitana. Quins efectes tenen? Què hi podem fer? Amb les intervencions de Margarita León, professora de Ciència Política de la UAB i investigadora de l’Institut de Govern i Polítiques Públiques (IGOP/UAB), Oriol Nel·lo, professor de Geografia de la UAB, Salvador Obiols,director general de Càritas Diocesana de Terrassa. Modera: Eduard Jiménez, economista i consultor en polítiques públiques. En col·laboració amb l’Associació d’Amics de la UAB . Dins el cicle La Universitat Opina. (+ info)
 
Data: 13/06/2017
Hora: 19 : 00
Localització: Fundació Bosch i Cardellach
Cost: Gratuít
El proper dimarts 20 de juny tindrà lloc l'acte de lliurament dels premis als treballs de recerca Montserrat Miró i Marimon. Setzena edició. Organitzen l'Ajuntament de Sabadell, el Centre de Recursos Pedagògics del Vallès Occidental I i la Fundació Bosch i Cardellach. (+ info)
 
Data: 20/06/2017
Hora: 18 : 00
Localització: Sabadell
Cost: Gratuït
Detalls: Llegir més...
El proper dimarts 27 de juliol tindrà lloc l'acte l’acte titulat “El Centre de Sabadell, una gran oportunitat”, el proper 27 de juny a les 21 hores a la Sala d’Actes del Col·legi d’Advocats de Sabadell (c. Lacy, 15 ). 
 
Data: 27/06/2017
Hora: 21 : 00
Localització: Sala d’Actes del Col·legi d’Advocats de Sabadell (c. Lacy, 15 )
Cost: Gratuït
Detalls: Llegir més...