Titols i resum a tot arreu
El proper dilluns 3 de febrer a les 7 de la tarda, la Secció de Territori i Espai Urbà organitza la taula rodona Impacte al Vallès del nou Pla Urbanístic de l'Àrea Metropolitana. 
Després d'un llarg procés d'elaboració, el proper 31 de gener del 2020 finalitza el període d'exposició pública del Pla Director Urbanístic (PDU) de l'Àrea Metropolitana de Barcelona. El proper dilluns 3 de febrer a les 7 de la tarda, en debatrem els seu abast, propostes i afectació a l'àmbit del Vallès amb una taula rodona de professionals implicats en el seu procés d'elaboració i amb intervencions de representants d'ens locals i entitats del territori.

Amb la participació de:
 
  • Josep Maria Carrera, Coordinador del vigent Pla territorial metropolità de Barcelona.
  • Rafa Bellido, Director de l’Àrea de Territori, Sostenibilitat i Activitat Econòmica de l’Ajuntament de Sant Feliu del Llobregat i membre de la junta del Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat.
  • Jordi Llonch, Cap de l’Àrea de Territori i Medi Ambient de l’Ajuntament de Barberà del Vallès i membre de la Fundació Bosch i Cardellach.
  • Antoni Serra, Coordinador de l’Àrea de Cohesió Territorial, Seguretat i Civisme de l’Ajuntament de Sabadell.
  • Mireia Peris, Arquitecta urbanista al Servei de redacció del Pla Director Urbanístic de l'AMB i vocal a la Junta de l'SCOT (Societat Catalana d'Ordenació del Territori).
Modera: Oriol Mestre, coordinador de la Secció.
Veure targetó

Organitza la Secció de Territori i Espai Urbà. 

Comparteix

Activitats previstes