Titols i resum a tot arreu
La Secció de Territori i Espai Urbà organitza el Fòrum Idees Sabadell. La primera sessió tindrà lloc el proper dijous 24 de gener a les 7 de la tarda i anirà a càrrec dels urbanistes Pau Avellaneda i Manel Larrosa.
El Fòrum Idees Sabadell, que neix amb l'objectiu d'exposar, debatre i divulgar projectes urbans impulsats, especialment, per la societat civil i que tinguin un impacte en la transformació i model de ciutat. Tots els actes seran oberts al conjunt de la ciutadania. 

La primera sessió del Fòrum tindrà lloc el proper dijous 24 de gener a les 7 de la tarda. En Pau Avellaneda i en Manel Larrosa, urbanistes, presentaran la proposta elaborada en col·laboració amb altres actors i obriran el debat sobre les millores i canvis estructurals més importants a desenvolupar en l’àmbit de la mobilitat a la ciutat. 

Pau Avellaneda
Sabadellenc. Geògraf urbanista. Doctor en Geografia. Especialització professional en l’àmbit de l’espai públic i la mobilitat sostenible, segura, saludable i equitativa. Professor de la UAB. Coautor del llibre ‘Movilidad en zonas urbanas’. Activista compromès. Ha col·laborat amb diverses entitats i associacions de veïns de la ciutat; soci de l'ADENC; membre de la Taula de Mobilitat de Sabadell; membre del Grupo de Trabajo sobre Infancia y Movilidad del Centro Nacional de Educación Ambiental; membre-fundador d'ASIMUS (Asociación Iberoamericana para la Movilidad Urbana Sostenible): membre-fundador del think tank  PostCarCity; President de la Federación Iberoamericana de Urbanistas.    

Organitza la Secció de Territori i Espai Urbà. 

(Veure invitació)

 

Comparteix

Activitats previstes