Titols i resum a tot arreu
El dimecres, 23 de gener, a les 7 de la tarda, tindrà lloc la presentació del llibre La Guerra Civil a Sabadell 1936-1939. Repressió, conflicte intern i obra social en la rereguarda, el segon volum de l'obra d'Esteve Deu Baigual sobre aquest conflicte a la ciutat de Sabadell. 
El dimecres 23 de gener, a les 7 de la tarda, tindrà lloc la presentació del llibre d'Esteve Deu Baigual, La Guerra Civil a Sabadell 1936-1939. Repressió, conflicte intern i obra social en la rereguarda, un obra publicada per Publicacions de l'Abadia de Montserrat. 

La introducció anirà a càrrec de Joan Villarroya, Catedràtic d'Història Contemporània a la Universitat de Barcelona i especialitzat en guerra civil i franquisme. A continuació, intervindrà l'autor de l'obra, Esteve Deu, doctor en Història Contemporània i professor emèrit del Departament d'Economia i d'Història Econòmica de la Universitat Autònoma de Barcelona. És especialista en història industrial i de l'empresa i ha publicat diversos llibres i articles sobre aspectes de l'economia catalana en els segles XIX i XX: la indústria tèxtil i la de construccions mecàniques, la innovació tecnològica i la distribució de productes industrial; i ha fet diversos estudis sobre la història i l'economia de Sabadell del mateix període. 

Abans de l'acte hi haurà exemplars del llibre a la venda per a totes aquelles persones que el vulguin adquirir. El preu és de 25 €. 



(Veure invitació)


Amb el suport de:



 

Comparteix

Activitats previstes