Titols i resum a tot arreu
El proper dimecres 11 de juliol tindrà lloc la 1a sessió de la setena edició del cicle "La ciència vista en pantalla". Projecció de la pel·lícula Edison, el hombre, i tertúlia posterior als jardinets de l'Espai Cultura Fundació Sabadell 1859. Introducció, debat i tertúlia a càrrec de Francesc Serra, físic i catedràtic emèrit per la Universitat Autònoma de Barcelona. Organitza la Secció de Ciència i Tecnologia.
Aquest juliol inaugurem la setena edició del cicle La Ciència vista en pantalla. Enguany, l'activitat tindrà lloc a l'Espai Cultura Fundació 1859. 

L'activitat començarà amb la projecció de la pel·lícula Edison, el hombre (Clarence Brown, 1940) el dimecres 11 de juliol a les 7 de la tarda a l'Auditori 2 de l'Espai Cultura Fundació Sabadell 1859. Posteriorment es farà un col·loqui conduit pel físic Francesc Serra, als jardinets.

EDISON, EL HOMBRE
SINOPSI: 
Thomas Edison és la essència d'Amèrica del Nord: Un empresari independent que vol (i aconsegueix) canviar el món. Spencer Tracy és l'essència d'e l'actor nordamericà: sobri, ferm i segur d'ell mateix. I quan actor i personatge es troben, el resultat és un clàssic biopic americà. Primer veurem a Edison com un venerable ancià de 82 anys per, després, fent un salt enrere en el temps de 60 anys, el trobarem arribant a Nova York, lluitant primer per mantenir el seu estimat laboratori de Menlo Park i, després, inventant el fonògraf, la bombeta elèctrica i altres invents que van permetre avenços en la comunicació del segle XX - incloent-hi la tecnologia que va permetre que aquesta pel·lícula fos realitzada. 



Títol original: Edison, the man
Any: 1940
Duració: 107 minuts
Director: Clarence Brown

Preus
​1 sessió de cinema: 3€
2 sessions de cinema: 5€
1 sessió de cinema + 1 sopar degustació: 10€
2 sessions de cinema + 2 sopars degustació: 18€
 
Les entrades es poden comprar anticipadament a la Fundació Bosch i Cardellach a partir del 25 de juny.
Atès el format de l'acte es prega confirmar assistència.



Amb el suport de:

 

 

Comparteix

Activitats previstes