Titols i resum a tot arreu
Ricard Estrada ens oferirà una conferència sobre l'agricultura emmarcada al voltant de l'exposició "El món agrari a les terres de parla catalana", que podem visitar a l'Espai Natura Unnim fins al 17 de juny.
El projecte "El món agrari a les terres de parla catalana", impulsat per la Coordinadora de Centres d’Estudis de Parla Catalana, l’Institut Ramon Muntaner i la Fundació del Món Rural, pretén facilitar a la societat un coneixement històric del sector agrari des de finals del segle XIX per a poder comprendre la realitat actual i entendre les polítiques agràries que en el marc europeu cal adoptar per a fer possible la continuïtat del sector, amb la seguretat i la dignitat que es mereixen les persones que en formen part.

L’exposició “El món agrari a les terres de parla catalana” forma part del projecte que, amb el mateix nom, ha dut a terme una recerca fotogràfica en el territori que ha donat com a resultat un total de quatre mil fotografies procedents d'uns cent cinquanta fons documentals. La totalitat d’aquestes fotografies, una selecció de les quals es poden veure en aquesta exposició, s’han recollit en un banc d'imatges digitalitzades consultable al repositori públic Memòria Digital de Catalunya.

       


Ricard Estrada

És enginyer tècnic agrícola i gestor mediambiental. És també Diplomat en Gestió d'Empreses per la Universitat Politècnica de Madrid i Diplomat en el Curs de la Unió Europea pel Ministeri d’Afers Exteriors. Actualment és Regidor de Sostenibilitat i Gestió d'Ecosistemes de l'Ajuntament de Sabadell.

Anteriorment ha tingut diferents càrrecs:
1991-1993. Director General de Promoció i Desenvolupament del Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca de la Generalitat de Catalunya.
1997-2000. Director gerent del Centre de la Propietat Forestal del Departament de Medi Ambient i Habitatge de la Generalitat de Catalunya.
2007. Director del Parc Agrari de Sabadell.[4]

Va ser Director de la Fundació del 2001 a 2005 .


L'exposició podrà visitar-se fins al 17 de juny, tots els Diumenges de 10.30 a 14.30h a l'Espai Natura Unnim, c/de la Prada, s/n.

 
 
Amb la col·laboració de:

CCEPC          

Comparteix

Activitats previstes