Titols i resum a tot arreu
El dimecres 24 de juliol tindrà lloc la segona sessió de la vuitena edició del cicle La ciència vista en pantalla. Projecció de la pel·lícula La tragedia de Louis Pasteur, i tertúlia posterior a la terrassa. Introducció, debat i tertúlia a càrrec de Dionisia Fontanals, Cap de secció de Microbiologia en UDIAT Centre Diagnòstic (Corporació Sanitària Parc Taulí). Organitza la Secció de Ciència i Tecnologia.

Preus:
Projecció de la pel·lícula: Gratuïta
Tertúlia i sopar: 7 €

Necessària la inscripció prèvia: secretaria@fbc.cat
Aquest juliol inaugurem la vuitena edició del cicle La Ciència vista en pantalla. Enguany, l'activitat tindrà lloc a la seu de la Fundació (carrer de la Indústria, 18). 

L'activitat començarà amb la projecció la pel·lícula​ La tragedia de Louis Pasteur (William Dieterle, 1936 EUA) i a continuació tindrà lloc, a la terrassa, un col·loqui conduit per la Sra. Dionisia Fontanals, Cap de secció de Microbiologia en UDIAT Centre Diagnòstic (Corporació Sanitària Parc Taulí). Atès el format de l'acte es prega confirmar assistència
 

La tragedia de Louis Pasteur

SINOPSI:
La pel·lícula se centra en les investigacions més importants de Louis Pasteur en el camp de les malalties infeccioses, en la lluita contra els gèrmens i l’estudi de la microbiologia, així com altres aspectes del seu vast camp d’observació, com el cas de la ràbia. El relat queda estructurat en funció d’aquests estudis i èxits, i mostra els conflictes generats per les seves idees entre la professió mèdica i el seu enfrontament amb el doctor Charbonnet, el doctor de l’emperador Napoleó III.

3 premis Òscar va obtenir aquesta impressionant biografia rodada amb tot el luxe i esplendor de la Warner dels anys trenta. Paul Muni va aconseguir l’estatueta al Millor Actor per la seva vigorosa creació i es convertiria així en un dels intèrprets més reputats de la seva època. La direcció de William Dieterle, impecable com sempre.


Títol original: The Story of Louis Pasteur
Any: 1936
Duració: 87 minuts
Director: William Dieterle
País: Estats Units







Organitza la Secció de Ciència i Tecnologia.
 

Comparteix

Activitats previstes